Profil

Læsebriller – Profil

Dit foretrukne valg ved køb af billige læsebriller med styrke og minus styrke online.

 

Læsebrillen.dk er en butik der sælger billige læsebriller online i god kvalitet på internettet. Vor målsætning med denne læsebrille webshop er at være dit foretrukne valg når du vil købe billige læsebriller online. Det faktum at vi ikke har store omkostninger til markedsføring og butiksleje, gør at vi kan sælge kvalitets læsebriller online til meget konkurrencedygtige priser i forhold til andre  forhandlere af læsebriller.

 

Vi forhandler læsebriller fra producenter, med hvem vi har haft et mangeårigt sammenarbejde, da vi derved er sikre på kunne levere et produkt vi kan stå inde for. Vore læsebriller med styrke og minusstyrke – er udført – dels i metal, dels i formstøbt plast. For begges vedkommende gælder det at kvaliteten og finishen på læsebrillerne er meget fin. Vores serie af letvægt læsebriller, som grundet de ultra-lette glas kun vejer 17 gram i samlet vægt, er ideel til den kræsne bruger, der ikke vil gå på kompromis med pasform, kvalitet og komfort på sine læsebriller.

Vi er meget glade for, nu også at kunne tilbyde læsebriller med minusstyrke online, da dette er noget flere af vore kunder har efterspurgt. Læsebrillerne med minus styrke sælges indtil videre i 3 styrker: minusstyrke 1, minusstyrke 1.5, minusstyrke 2. Læsebrillerne er en unisex model i moderne design og med en god pasform.

Vores nyeste læsebriller er serien Cool nordic, som er designede til brugere af læsebriller der ønsker en mere eksklusiv læsebrille med et moderne skandinavisk udtryk. Læsebrillerne fra Cool nordic serien udmærker sig ved en eminent pasform, en rigtig god kvalitet på læsebrillen, og med et design der er enkelt, moderne og klassisk. Læsebrillerne i Cool nordic serien fåes i 4 forskellige “transperente” farver: blue, black, green, brown/black leopard. Læsebrillerne findes i følgende 5 forskellige styrker: 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0.
Cool nordic læsebrillerne er en unisex-model der er designet så de passer både kvinder og mænd. For læsebrillerne i Cool nordic serien gælder det at du har 3 uger fortrydelsesret – hvis du ikke bliver 100% tilfreds med din læsebrille – retunerer du den blot, og får hele din indbetaling tilbage.

Under menupunktet tilbud kan du se vores aktuelle tilbud på billige læsebriller i forskellige styrker. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål til vore læsebriller eller hvordan du kan finde ud af hvilken styrke læsebriller lige netop du har brug for.

 

Læsebrillen.dk er stiftet og ejet af:

Solberg Danmark ApS

Havnegade 14 7620 Lemvig.

Virksomhedens CVR. nr. 39643065