Profil

læsebrillen.dk – Profil

Dit foretrukne valg ved køb af billige læsebriller med styrke og minus styrke online.

læsebrillen.dk er en butik der sælger billige læsebriller online i god kvalitet på internettet. Vores målsætning med denne læsebrille webshop er at være dit foretrukne valg når du vil købe billige læsebriller online. Det faktum at vi ikke har store omkostninger til markedsføring og butiksleje, gør at vi kan sælge kvalitets læsebriller online til meget konkurrencedygtige priser i forhold til andre forhandlere af læsebriller.

Vi forhandler læsebriller fra producenter, med hvem vi har haft et mangeårigt samarbejde, da vi derved er sikre på kunne levere et produkt vi kan stå inde for. Vores læsebriller med styrke og minusstyrke er udført dels i metal, dels i formstøbt plast. For begges vedkommende gælder det at kvaliteten og finishen på læsebrillerne er meget fin. Vores serie af letvægts læsebriller, som grundet de ultra-lette glas kun vejer 17 gram i samlet vægt, er ideel til den kræsne bruger, der ikke vil gå på kompromis med pasform, kvalitet og komfort på sine læsebriller.

Vi er meget glade for nu også at kunne tilbyde minusbriller, da dette er noget flere af vores kunder har efterspurgt. Læsebrillerne med minus styrke sælges indtil videre i 3 styrker: minusstyrke 1.0, minusstyrke 1.5 og minusstyrke 2.0. Læsebrillerne er en unisex model i moderne design og med en god pasform.

Vores nyeste læsebriller er serien Cool Nordic, som er designede til brugere af læsebriller der ønsker en mere eksklusiv læsebrille med et moderne skandinavisk udtryk. Læsebrillerne fra Cool Nordic serien udmærker sig ved en eminent pasform, en rigtig god kvalitet på læsebrillen, og med et design der er enkelt, moderne og klassisk. Læsebrillerne i Cool Nordic serien fås i 4 forskellige “transparente” farver: blue, black, green, brown/black og leopard. Læsebrillerne findes i følgende 5 forskellige styrker: 1.0, 1.5, 2.0, 2.5 og 3.0.
Cool Nordic læsebrillerne er en unisex-model der er designet så de passer til både kvinder og mænd. For læsebrillerne i Cool Nordic serien gælder det at du har 3 uger fortrydelsesret – hvis du ikke bliver 100% tilfreds med din læsebrille, returnerer du den blot, og får hele din indbetaling tilbage.

Under menupunktet tilbud kan du se vores aktuelle tilbud på billige læsebriller i forskellige styrker. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål til vores læsebriller eller hvordan du kan finde ud af hvilken styrke læsebriller lige netop du har brug for.

 

læsebrillen.dk er ejet af:

Solberg Danmark ApS, Havnegade 14,  7620 Lemvig. CVR. nr. 39643065