Profil

læsebrillen.dk – Profil

Dit foretrukne valg ved køb af billige læsebriller med styrke online.

læsebrillen.dk er en butik der sælger billige læsebriller online i god kvalitet på internettet. Vores målsætning med denne læsebrille webshop er at være dit foretrukne valg, når du vil købe billige læsebriller online. Da vi ikke har store omkostninger til markedsføring og butiksleje, kan vi sælge kvalitets læsebriller online til meget konkurrencedygtige priser i forhold til andre forhandlere af læsebriller.

Vi forhandler læsebriller fra producenter, som vi har haft et mangeårigt samarbejde med, da vi derved er sikre på kunne levere et produkt vi kan stå inde for. Vores læsebriller med styrke er udført dels i metal, dels i formstøbt plast. Vores serie af letvægts læsebriller er ideel til den kræsne bruger, der ikke vil gå på kompromis med pasform, kvalitet og komfort på sine læsebriller.

Vores nyeste læsebriller er serien Cool Nordic, som er designede til brugere af læsebriller, der ønsker en mere eksklusiv læsebrille med et moderne skandinavisk udtryk. Læsebrillerne fra Cool Nordic serien udmærker sig ved en eminent pasform, en rigtig god kvalitet på læsebrillen, og med et design der er enkelt, moderne og klassisk. Læsebrillerne i Cool Nordic serien fås i 4 forskellige “transparente” farver: blue, black, green, brown/black og leopard. Læsebrillerne findes i følgende 5 forskellige styrker: 1.0, 1.5, 2.0, 2.5 og 3.0. Cool Nordic læsebrillerne er en unisex-model der er designet så de passer til både kvinder og mænd. Du har altid 3 ugers fortrydelsesret: Hvis du ikke bliver 100% tilfreds med din læsebrille, returnerer du den blot og får hele din indbetaling tilbage.

Under menupunktet tilbud kan du se vores aktuelle tilbud på billige læsebriller i forskellige styrker. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål til vores læsebriller eller hvordan du kan finde ud af hvilken styrke læsebriller lige netop du har brug for.

læsebrillen.dk er ejet af:

Solberg Danmark ApS, Havnegade 14,  7620 Lemvig. CVR. nr. 39643065