Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for køb af læsebriller online

 

Oversigt

 1. Køb hos læsebrillen.dk
 2. Priser
 3. Salg generelt
 4. Levering
 5. Afbestillinger
 6. Betaling
 7. Reklamationsret
 8. Anvendelse af reklamationsret
 9. Fortrydelsesret
 10. Er de i tvivl
 11. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Oversigt

1. Køb hos læsebrillen.dk

Der er ikke indgået en bindende købeaftale med læsebrillen.dk, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra læsebrillen.dk.

2. Priser:

Alle priser er inklusiv 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.
Der tages forbehold for valutaændringer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

3. Salg generelt:

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.
Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

4. Levering:

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos læsebrillen.dk’s leverandører.

5. Afbestillinger:

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling på læsebriller, bør dette gøres telefonisk på: 31 44 43 44. Alternativt kan det ske ved at fremsende en e-mail med mærket “Afbestilling”. til info@laesebrillen.dk
Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten “Afbestilling!” indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

6. Betaling:

De mulige betalingsmåder er:

 • Visa
 • Visa Electron
 • Visa/Dankort
 • Mastercard
 • Maestro
 • MobilePay

Der er ikke mulighed for forudbetaling, idet kundens retsstilling her er væsentlig dårligere end ved andre former for betaling.

7. Reklamationsret:

Der ydes 2 års reklamationsret på læsebriller købt hos læsebrillen.dk. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

8. Anvendelse af reklamationsretten:

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles læsebrillen.dk inden rimelig tid efter varens modtagelse.

9. Fortrydelsesret

Du har ifølge Forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret på varer købt på internettet. Du kan fortryde købet ved at annullere ordren, efter du har fået ordrebekræftelsen, men inden vi har afsendt læsebrillerne.
Er varen afsendt kan du nægte modtagelsen af varen, eller du kan modtage varen og selv sørge for, at varen sendes tilbage. Ved fortrydelse skal kopi af ordrebekræftelse eller bekræftelsesmail altid følge varen, så vi kan se hvor den kommer fra, når vi modtager varen retur.
Du skal selv betale fragten for returnering.
Når vi har modtaget varen retur, vil vi tilbagebetale dig beløbet for varen, incl. de forsendelsesomkostninger der har været, hvis du har nægtet at modtage varen. Tilbagebetalingen vil foregå via bankoverførsel, og derfor skal du medsende dine bankoplysninger.
Det er en betingelse for at du kan fortryde, at varen tilbagesendes i væsentlig samme stand og mængde, som den var, da du modtog den. Du må gerne prøve varen, så længe du kan returnere den i samme stand, og det er klart, at afprøvningen ikke forringer varens salgsværdi.
Du skal selvfølgelig altid sørge for at emballere varen forsvarligt, inden du sender den retur.

10. Er de i tvivl:

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler læsebrillen.dk at De retter henvendelse på email info@laesebrillen.dk eller på telefon 31 44 43 44.

11. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende:

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation: Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.