Flerstyrkebriller

Filtre

Showing all 2 results

Kategorier

Styrke

Mærke

Stelmateriale

Stelbredde

Stelhøjde

Stanglængde

2 produkter

Flerstyrkebriller

Flerstyrkebriller refererer til briller, der har linser med progressiv styrke, også kendt som multifokale eller varifokale linser. Disse linser tillader synskorrektion på forskellige afstande uden synlige linjesegmenter på glasset. Folk der kan have glæde af briller med glidende overgang, omfatter normalt dem, der oplever aldersrelaterede synsproblemer som presbyopi.

Presbyopi eller alderssyn er en almindelig tilstand, der normalt begynder at udvikle sig i midten af 40’erne, hvor øjets evne til at fokusere på objekter på forskellige afstande gradvist forringes.

Briller med glidende overgang giver en mere naturlig overgang mellem synskorrektionerne for nær, mellemliggende og fjernsyn. De er velegnede til personer, der har behov for klart syn på alle disse afstande uden at skulle skifte mellem forskellige briller. Dette gør dem praktiske og behagelige for mange mennesker, især dem der har presbyopi (alderssyn)

Inden du vælger flerstyrkebriller så hver opmærksom på følgende – en progressiv brille bliver beskrevet med 2 styrker (f.eks +0.25 til +1.50):

Styrke nummer et, er den styrke du bruger når du skal se noget på lang afstand. Styrke nummer to, er den styrke du bruger når du skal se noget tæt på. Du skal altså kigge på styrke nummer to og vælge den styrke du normal vil bruge når du vælger læsebriller.

Du kan finde flerstyrkebriller på webshoppen i styrkerne 1.0 til 2.5