✓ Fri fragt over 350 kr ✓ Levering 2-4 dage
✓ Fri fragt over 350 kr ✓ Levering 2-4 dage
læsebrillen.dk ✉️ info@laesebrillen.dk 📞 27 22 22 21

Granite

Filtre

Showing all 4 results

Kategorier

4 produkter

 • kr. 139,95

  Læsebrille 6660

  ,
  Smart læsebrille i rigtig god kvalitet. Læsebrillen er i en frisk brun-orange farve. Læsebrillen er transparent og mat, og har et fint metalornament på fronten ved stængerne. En frisk brille til den der er lidt modig. Med læsebrillerne følger en lille pose til at opbevare brillerne i. GRANITE brillerne er et svensk design, der er lidt dyrere end de briller vi ellers forhandler. Kvaliteten er også højere. GRANITE brillerne indgår IKKE i vores koncept 3 for 198 kr.
  kr. 139,95
  kr. 139,95
 • kr. 120,00

  Læsebrille 6659

  ,
  Rigtig smart læsebrille i rigtig god kvalitet. Læsebrillen er i en flot transparent lyseblå farve. Læsebrillerne har et fint lille metalornament på fronten, ved stængerne. En frisk brille som passer til den der tør lidt mere. Læsebrillen har fjedre ved stængerne. Med brillerne følger en lille pose til at opbevare brillerne i. GRANITE brillerne er et svensk design der er lidt dyrere end de briller vi ellers forhandler. Kvaliteten er også højere. GRANITE brillerne indgår IKKE i vores koncept 3 for 198 kr.
  kr. 120,00
  kr. 120,00
 • kr. 99,95

  Læsebrille 6658

  ,
  Flot moderne læsebrille i rigtig god kvalitet. Læsebrillens farve er matgrå og transparent hvilket giver brillen det moderne look. Helt enkel læsebrille der vil passe godt til de fleste. Der er fjedre ved stængerne. Med brillerne medfølger en lille pose til at opbevare brillerne i. GRANITE brillerne er et svensk design der er lidt dyrere end mange af de briller vi ellers forhandler. Kvaliteten er også højere. GRANITE brillerne indgår IKKE i vores koncept 3 for 198 kr.
  kr. 99,95
  kr. 99,95
 • kr. 120,00

  Læsebrille 6657

  ,
  Flot klassisk læsebriller i rigtig god kvalitet. Læsebrillen er sort blank, med to små metal ornamenter på fronten ved stængerne. Læsebrillen har fjedre ved stængerne. Det er en brille som, både når det gælder form og farve, vil passe til til de fleste. Med brillen medføre en lille fin pose til at opbevare brillen i. GRANITE brillerne er lidt dyrere end mange af de andre briller vi forhandler. Kvaliteten er også højere. GRANITE brillerne indgår IKKE i vores koncept 3 for 198 kr.
  kr. 120,00
  kr. 120,00

Granite logo

Granite læsebriller består af en moderigtig kollektion. Læsebrillerne tilbyder god kvalitet til en fornuftig pris og passer til den der vil se lidt bedre når de læser, eller dem der bare vil bruge dem som mode tilbehør.

Granite Eyewear bliver solgt i sportsbutikker, apotekere og lufthavne i Danmark. Granite sælges også i mange europæiske lande, deriblandt i stormagasiner, færger og i told fri butikker.