✓ Fri fragt over 350 kr ✓ Levering 2-4 dage
✓ Fri fragt over 350 kr ✓ Levering 2-4 dage
læsebrillen.dk ✉️ info@laesebrillen.dk 📞 27 22 22 21
Blue light brille Blue Block 1

Blue light brille Blue Block 1

kr. 129,00

Briller til dig der sidder meget foran skærmen. Blue light brillerne beskyttet øjnene mod det blå lys fra skærme, som anstrenger vores øjne. Brillerne er matsorte og firkantede. På fronten har de et fint metalornament. Brillerne er lavet i plast og med fjedre ved stængerne.

 • Stelbredde: 13,5 cm
 • Stelhøjde: 4,0 cm
 • Stanglængde: 14,0 cm
Clear
000

Complete the look

 • kr. 129,00

  Blue light brille Blue Block 2

  ,
  kr. 129,00

  Blue light brille Blue Block 2

  ,
  Briller til dig der sidder meget foran skærmen. Blue lightbrillerne beskytter mod det blå lys fra skærmen, som anstrenger vores øjne. Brillerne er blank sorte. På fronten har de et fint metal ornament. Brillerne er lavet i plast og med fjedre ved stængerne.
  • Stelbredde: 13,5 cm
  • Stelhøjde: 4,0 cm
  • Stanglængde: 14,5 cm
  kr. 129,00
 • Blue Light briller Read3678
  kr. 69,95

  Blue light brille Read3678

  ,
  kr. 69,95

  Blue light brille Read3678

  ,
  Briller til dig der sidder meget foran skærmen. Blue Light brillerne beskytter vores øjne mod det blå lys fra skærmen, som anstrenger vores øjne. Brillerne har en firkantet facon, og er helt enkle. Det er briller der passer til de fleste ! Brillerne har fjedre ved stængerne. Flot kvalitet fra Impulse !
  • Stellængde: 13.5 cm
  • Stelhøjde: 4.0 cm
  • Stanglængde: 15.0 cm
  kr. 69,95
 • kr. 140,00

  Blue light brille 19495

  ,
  kr. 140,00

  Blue light brille 19495

  ,
  Smart rund Blue light brille, i en rigtig flot kvalitet! Blue light brillerne er lavet i plast, i en flot transparent mørk farve der giver brillerne et grågrøn skær. Blue Light brillen er prydet med to små metalornamenter på fronten ved stængerne. Blue light briller er til dig der sidder meget foran skærmen. De beskytter vores øjne mod det blå lys fra skærmen, som anstrenger vores øjne. Med brillerne følger en lille pose til at opbevare brillerne i. PRESTIGE brillerne er et svensk design, som bl.a. kan købes i Matas. De er lidt dyrere end mange af de andre briller vi forhandler. Kvaliteten er også højere. PRESTIGE brillerne indgår ikke i vores koncept 3 for 198 kr. 
  kr. 140,00

Blue light briller med styrke

Disse blue light briller er designet til at filtrere det potentielt skadelige blå lys fra digitale enheder, samtidig med at de tilbyder nødvendig synskorrektion for brugere med behov for styrke i deres briller. Denne kombination sikrer, at du kan fortsætte med at nyde dit digitale liv, uden at det går ud over dit syn eller din søvnkvalitet. Brillerne er ideelle for dem, der tilbringer lange perioder foran skærme, hvad enten det er til arbejde eller underholdning.

Hvad er blue light briller?

Blue light briller er specielt designet til at filtrere eller blokere blåt lys, som ofte udsendes fra digitale skærme som computere, smartphones og tablets. Dette blå lys kan være skadeligt for øjnene og forstyrre søvnmønstre. Brugen af blue light briller kan hjælpe med at reducere øjenbelastning, forbedre komforten under lang tids skærmarbejde og kan også bidrage til bedre søvnkvalitet.

Hvordan virker Blue Light Briller?

Vores Blue Light briller, eller skærmbriller som de også kaldes, sorterer det blå lys fra, gennem et lille diskret blue light filter på brilleglassene. Vores dyreste modeller af blue light briller har det mest diskrete filter.

At anvende et par Blue Light briller når du sidder foran en skærm er altså en rigtig god idé. Det gælder både, hvis du sidder der igennem en lang arbejdsdag, og ikke mindst hvis du benytter skærme i løbet af aftenen.

Hos os kan du finde Blue Light briller her i webshoppen i styrkerne +1.0  til +3.5, se vores øvrige modeller her.

Er det sundt at bruge blue light briller?

Anti blue light briller eller blue light-briller har en gavnlig virkning, når du f.eks. ser tv, bruger din mobil eller arbejder foran en skærm. Blue light briller blokerer for blåt HEV-lys, hvilket forhindrer lyset i at nå dine øjne. At undgå blåt lys om aftenen, kan bidrage til forbedret søvnkvalitet, samt mindske ubehagelige symptomer som trætte øjne.

Ved at anvende et par blue light briller om aftenen, kan du hjælpe din krop med at danne hormonet melatonin, der styrer kroppens søvn cyklus. På den måde kan blue light briller være med til at forbedre din søvn, herunder REM-søvnen.

Hvad er blue light

Blåt lys, eller HEV-lys (High-Energy Visible light), er en del af det synlige lys spektrum og har en kortere bølgelængde og højere energi sammenlignet med andre lysfarver. Det udsendes naturligt af solen, men også kunstigt fra skærme som computerskærme og smartphones samt fra LED-lys.

HEV-lys er kendt for at påvirke den menneskelige krop, herunder potentielt forstyrre søvnmønstre og øge risikoen for øjenbelastning ved langvarig eksponering for skærmlys.

Kontakt os

Har du spørgsmål til et eller flere af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os.

 

Yderligere information

Styrke

, , , , ,